Om mig:

Jag är född i Dublin, Irland och har varit bosatt i Sverige sedan 2003. Mitt intresse för psykoterapi växte ur min masterexamen i filosofi och därefter många års utforskande av österländska visdomstraditioner, i synnerhet buddhistisk psykologi. 

Jag är steg -1 utbildad terapeut i Psykodynamisk terapi. Jag går för närvarande min legitimationsgrundande utbildning (Ersta Sköndal högskola), har utbildning i Compassionfokuserad terapi, ACT, är diplomerad Mindfulnessinstruktör, samt fil mag i Filosofi.

Jag tror att varje människas djupaste inre väsen är gott, och genomsyrat av medfödda egenskaper, såsom compassion, tillit, glädje och styrka. Dessa egenskaper existerar som frön som kan antingen slå ut/blomstra eller förvridas/fördärvas genom närvaron eller frånvaron av adekvat spegling och kärlek, i synnerhet i våra tidiga relationer. Jag ser källan till det terapeutiska mötets helande kraft i skapandet av ett tryggt och kärleksfullt utrymme, där det som är implicit i vårt inre liv görs explicit och det som som en gång var outhärdligt görs uthärdligt. Denna process underlättar uppvaknandet och blomstrandet av vårt inre väsens gömda eller blockerade egenskaper. Det terapeutiska förhållningssätt du möter hos mig utgår från villkorslös, positiv uppskattning av klienten, där empatisk närvaro och icke dömande acceptans står i centrum.

Priser:

  • Samtalsterapi 45 minuter, 750 kr (inkl moms)
  • Samtalsterapi via Skype 45 minuter, 500 kr (inkl moms)
  • Mindfulnessträning 10 veckors program, 60 minuter per gång, 5000 kr (inkl moms)

(Friskvårdsbidrag kan användas till Mindfulnessträningen)

Jag innehar f-skattesedel, är momsregistrerad, samt har patientförsäkring.

Länkar:

www.asopsykoterapi.se

www.psykoterapipaostermalm.se

www.delphiinstitutet.se